Selecteer een pagina

Veelvuldig gestelde vragen.

Wat kost het? Hoe weet ik zeker dat de oplevering goed is? Breng ik op deze manier mijn werk niet naar de concurrent? Is het veilig? Allemaal vragen die in u opkomen. Veel van deze vragen worden hieronder beantwoord. Zit uw vraag er niet bij, schroom niet ons te mailen of te bellen.

Hoe weet ik zeker dat de oplevering goed?

Veel kantoren hebben hun eigen manier van werken en zijn huiverig om een (deel van) hun werkzaamheden uit te besteden. Bij ons staat kwaliteit voorop. Het klinkt cliché, maar wij kunnen pas tevreden zijn als uw klant tevreden is. Ondanks dat we met de meest moderne tools werken hanteren we nog steeds het vierogen principe en de hiërarchische structuur die garant staat voor kwaliteit.  

Waarom kan In2account wel aan personeel komen?

In2account heeft het voordeel in meerdere Nederlandstalige gebieden gevestigd te zijn. Zo zijn in de afgelopen tijd veel Surinamers met een accountantsopleiding vanuit Nederland naar Suriname terug gekeerd. Daarnaast werken we, via Xperior, samen met de HAN en RU in Nijmegen waardoor we een groot potentieel aan ambitieuze toekomstige accountants tot onze beschikking hebben.

Is deze manier van werken veilig? Zijn mijn data veilig?

In2account gebruikt vooral de software welke je reeds gebruikt op jouw kantoor. Door de toevoeging van slimme tools zorgen wij ervoor dat de veiligheid van de data optimaal beschermd wordt. Onze voorkeur gaat uit naar Twinfield of Exact als het gaat om boekhouden. Het samenstellen volgens de norm (STA en NBA) doen we bij voorkeur middels M.L.E.

Wat kost het?

Wij hanteren een gemiddeld uurtarief van 27,50. Dit tarief is zoals gezegd een gemiddelde. Alvorens we van start gaan bespreken we per opdracht het geschatte aantal uren en de voorwaarden. 

Wie of wat is In2account?

In2account is een organisatie met kantoren op Aruba, in Suriname en in Nederland. De partners hebben allen ruime ervaring bij verschillende Big4 kantoren. Onze medewerkers hebben allemaal een accountancy opleiding gevolgd of zijn daar momenteel nog mee bezig.

Heeft In2account ook eindklanten?

Nee, in2account richt zich volledig op het ondersteunen van de accountants en administratiekantoren in Nederland. Wij zijn dus ook geen concurrenten van uw kantoor.

Welke kantoren heeft In2account als klant?

Wij hebben de afspraak met onze klanten dat niet openlijk verkondigen dat ze gebruik maken van onze backoffice services. Deze afspraak zullen we uiteraard ook met u maken. Op dit moment mogen we 13 kantoren tot onze klanten rekenen.

Krijgen mijn concurrenten toegang tot mijn gegevens?

Nee, uiteraard niet. Alle gegevens en toegang tot de systemen wordt afgeschermd. Zoals u van uw collega accountants mag verwachten gaan we vertrouwelijk om met de gegevens van uw klanten. U kunt het vergelijken met uw eigen praktijk; u zult ook meerdere bakkers als klant hebben.

Met welke systemen werkt In2account?

Wij werken zoals de meeste kantoren met de gangbare online accountancy software; met name Twinfield en Exact. Voor de samenstelpraktijk werken we bij voorkeur met MLE.

Krijg ik inzicht en inzage in de voortgang van de opdrachten?

In2account werkt met Trello om het proces te kunnen monitoren. U krijgt als klant van In2account toegang tot uw eigen kaarten waarmee u precies kunt zien hoe ver de opdracht gevorderd is.  

Wat zijn de kantooruren van In2account?

Omdat wij zowel in Nederland als in de Cariben gevestigd zijn, zijn onze gecombineerde kantooruren van 08:00 ’s morgens tot 23:00 ’s avonds. Er is dus altijd wel iemand beschikbaar/bereikbaar. 

Hoe lang duurt het voordat In2account voor mij aan de slag kan?

In principe morgen al. Een en ander hangt uiteraard af van de software waar uw kantoor nu mee werkt en de status en stand van de administraties. Maar als u werkt met Twinfield of Exact Online en de data is digitaal beschikbaar, dan is de opstarttijd hooguit een paar dagen.

Neem contact met ons op

Ben je geinteresseerd en wil je direct aan de slag of wil je liever eerst nog meer te weten komen over onze dienstverlening en/of de mensen achter in2account. Bel of mail ons dan even.

info@in2account.com

Nederland +31 (0)24 3010166

Javastraat 68, 6524 MG Nijmegen

Aruba +297 7353400

L.G. Smith Boulevard 160, Oranjestad, Aruba

08:00 - 23:00