Selecteer een pagina

Tot uw dienst!

Accountants, assistenten en leergierige studenten die zich volledig in willen zetten om u de capaciteit te bieden die u nodig heeft. Zo kunt u zich weer op uw klantcontact richten. 

Betaalbaar

Omdat we zowel in Nederland, Aruba en Suriname gevestigd zijn kunnen we onze diensten tegen lage tarieven aanbieden. En daar profiteert u van!

Jarenlange ervaring

Onze professionals kennen de klappen van de zweep en runnen net als u hun eigen kantoor. Samen hebben ze 242 jaar aan ervaring.

Kundig en professioneel

Wellicht ten overvloede; alle medewerkers spreken Nederlands en Engels, staan onder controle van Nederlandse accountants en worden continu getraind op techniek en wetgeving.

Even voorstellen

Internationale professionals
Lokale ervaring

Alle In2account professionals kennen de klappen van de zweep vanuit hun financiële kennis en ruime internationale ervaring. Omdat we zowel in Nederland, Aruba en Suriname gevestigd zijn, en daarnaast met gemotiveerde en ambitieuze studenten van de Hogescholen en Universiteiten werken, kunnen we onze diensten tegen lagere tarieven aanbieden. 

IN2ACCOUNT IN CIJFERS

Gecombineerde jaren ervaring

Opdrachten in portefeuille bij verschillende kantoren

Professionals; accountants, medewerkers & studenten

Tijd voor aandacht

In2account zorgt er voor dat je weer tijd krijgt om je clienten actief te ondersteunen door middel van advies en besprekingen. Wij nemen processen en taken over de u of uw assistent accountant op dit moment nog uitvoeren (maar daar eigenlijk geen tijd voor hebben).  

Onze tijdmakers in Nederland, Aruba en Suriname stellen jaarrekeningen op en voeren alle relevante taken uit die je aan In2account uitbesteed. Zo heeft u weer tijd voor uw klanten en de eigen organisatie.

Het team

Onze professionals

In2account is een onderneming met vestigingen in Nederland, Suriname en Aruba. Binnen deze ondernemingen is een team van 30 professionals werkzaam met zeer ruime ervaring.

Hans Brouwers

Hans Brouwers

Oprichter & CEO, Nederland

Rudger Boom

Rudger Boom

Accountant, Aruba

Navin Gangaram Panday

Navin Gangaram Panday

Accountant, Suriname

Neem contact met ons op

Ben je geinteresseerd en wil je direct aan de slag of wil je liever eerst nog meer te weten komen over onze dienstverlening en/of de mensen achter in2account. Bel of mail ons dan even.

info@in2account.com

Nederland +31 (0) 24 3010166

Javastraat 68, 6524 MG Nijmegen

Aruba +297 7353400

L.G. Smith Boulevard 160, Oranjestad, Aruba

08:00 - 23:00